Младежите на БСП-Бургас: Искаме оставката на Божидар Димитров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
17:22 / 06.08.2010
2591
Младежката структура на БСП-Бургас започва подписка в подкрепа на искането на оставката на министъра без портфейл Божидар Димитров, научи Burgas24.bg. Повод за акцията на МБСП е груби квалификации отправени от доскорошният член на БСП Димитров. В Декларацията на младите социалисти се посочва,че до мярката се стига заради "груби и недопустими квалификации по адрес на собственият си народ".

На 3 август в интервю министър Божидар Димитров използва репликите "шибан народ" и "шибани колеги", отговаряйки по този начин на журналистически въпроси, че мнозина искат по-сериозни доказателства относно автентичността на мощите на Св. Йоан Кръстител, които бяха открити в края на юли край Созопол.

В разпратената до медиите декларация членовете на МБСП-Бургас смятат, че поведението на Божидар Димитров, който е и действащ министър, е недопустимо, неморално, руши престижа на българската държава и достойнството на гражданите й.

"Хората, които са гласували доверие на Божидар Димитров, имат правото да му поискат и отговорност за неадекватното и недопустимо поведение." Това се казва в декларацията на младите социалисти. Те смятат, че поведението на Божидар Димитров е знаково за характера на управлението на страната. "Преди време премиерът Бойко Борисов нарече българите "лош материал", сега изглежда логично неговия министър да стигне до по-крайни квалификации" се казва още.

Не случайно подписката започва от Бургас. Прпомняме че Димитров бе мажоритарен кандидат на ГЕРБ от 2-ри многомандатен избирателен район Бургас .Като такъв бе избран първо за народен представител, а после и за министър.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).