Младежи от ГЕРБ Обзор с концерт срещу войната по пътищата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:10 / 29.05.2010
655
Младежите на гр. Обзор заедно с МГЕРБ - Обзор решиха да кажат "НЕ" на войната по пътищата. Война, в която победители няма. По този повод организират концерт под наслов "Не се превръщай в убиец, остани си просто човек!"

Концертът е и начало на кампанията, която те организират. Идеята е лайвът да се проведе в повечето градове на България и да се превърне в традиция.

Първият концерт ще се състои в Обзор тази вечер (събота) от 19:00 часа в многофункционалната зала на града. Той ще бъде и с благотворителен характер, като събраните средства ще се използват в помощ на Люси - моторист, претърпял катастрофа поради неправилно маневриращ автомобил. Вследствие на сблъсъка са премазани гръбначни прешлени на Люси, което го оставя неподвижен. За повече информация по случая на http://help-ludmil.org/.

"Кампанията, като цяло, е много голяма и обхваща всичко, свързано с шофирането, но за сега имаме възможност да осъществим само концертите. Много наши приятели загинаха в пътно - транспортни произшествия. Трябва ли да стоим безучастно?" - казват младежите от ГЕРБ - Обзор. Групите, които ще се качат на сцената в Обзор са: Helios, „Стъкло", One - x, Dance Angels, JN и танцов състав към читалище „Изгрев".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).