Младежи направиха първа копка на "Детелината" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:48 / 10.01.2011
2429
Социалисти от Младежкото обединение на БСП направиха символична първа копка на "Детелината" на кръстовището Бургас - Созопол - Меден рудник днес. Повод за "тържественото" мероприятие бе обещанието на премиера Бойко Борисов, дадено в Буртас на 6- ти декември - празника на града, че до 10 дни ще се направи първа копка на пътното съоръжение. 

Минаха 10, 20, че и 30 дни, а нищо не се случва отново, коментира ситуацията Николай Тишев. Младежите социалисти, облечени в подходящи за случая отразителни жилетки и каски, въоръжени с мотика и кирка, направиха символичната първа копка. Те бяха подготвили табели с надпис " Да изпълним повелята на премиера Б.Б. - първа копка на Детелината" и " Предизборна програма на Д. Николов: ГЕРБ ще построи Детелината през мандат 2007- 2011". Тържественото събитие не мина и без червено шампанско, с което приключи ритуала по започването на "Детелината".

На 1 юни ще открием тържествено така важния за бургазлии пътен възел, обеща Живко Господинов. С акцията искаме да покажем на бургазлии, че не може само да се говори и да се дават напразни и неосъществими обещания, а да се гледа сериозно на проблема на града, каза Христо Панайотов.
Областният председател на БСП Атанас Зафиров заплаши младите активисти, че ако не приключат в срок кръстовището ще "падат глави". Той призова социалистите да не приемат шеговито неговите думи и със строг тон им припомни, че те трябва да се мразят, а не да се обичат.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).