Маскиран простреля адвокат в кантората му в центъра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:28 / 06.11.2009
1992
Бургаски адвокат бе прострелян днес в кантората си. Нападателят нахлул с медицинска маска на лицето. Произвел един изстрел от газов пистолет, който засегнал областта около врата на юриста. Към момента адвокат Манол Чакъров няма обяснение за покушението срещу него. Той е в добро физическо състояние, въпреки контузията.

Кантората на адвокат Манол Чакъров се намира на една от най-оживените улици в Бургас. Въпреки потока от хора обаче никой не е забелязал нападателя. "Чухме силен шум, изплашихме се, но не допускахме, че са изстрели...; Не видяхме нищо, магазина е с щори и отвътре нищо не се вижда; По късно разбрахме вече, дойде полиция...казаха, че нападателят е бил с медицинска маска...", коментираха пред Burgas24.bg служителки в съседен до кантората магазин.

Изстрелите проехтяват около 9 часа сутринта. Веднага след това адвокат Манол Чакъров излиза бягайки от кантората с огнестрелна рана на врата.

Самият той няма обяснение за случилото се. В телефонен разговор Чакъров заяви, че няма дългове, нито е изпадал в конфликтна ситуация с клиент или негов подзащитен. Нямал проблеми и в личен план.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).