Маруся Любчева се срещна с пенсионирани военни и граждани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:55 / 01.06.2009
901
Среща с военни и цивилни пенсионери проведе кандидатът за европейски депутат от Коалиция за България доц. Маруся Любчева. Пред тях поставената под № 6 в листата сподели, че срещата й днес е част от това, което прави от години- да се среща и разговаря с хората, защото политика се прави, когато говориш с хората и узнаваш проблемите им, за да ги решиш. Политиката трябвада има човешко лице- бе категоричен европейският депутат. Лошото е, че не винаги, когато познаваш проблемите на гражданите можеш да направиш така, че да промениш нещата. И именно това се опитвам да направя-сподели пред офицерите и сержантите от резерва доц. Любчева. „Аз и Коалиция за България ще се опитаме да защитим интересите на българските граждани в ЕС. Това не е просто едно кухо и празно послание, защото защитавайки интересите на хората, означава ние да защитим най-вече социалните им интереси-правото на труд и доходи, осигуряващи им добър стандарт за живот".

Освен това в програмата на Коалицията за първия им четиригодишен мандат като европейски депутати е залегнала социалната политика в областта на здравеопазването, образованието. Доц. Любчева декларира, че ще продължи да работи в сферата на екологията и издигане престижа на Черноморскя регион, за да бъде използвано доброто геостратегическо положение на страната ни. Тя припомни, че е успяла да осигури 1 млн. евро, заедно с колегите си от ПЕС за да бъдат разрешени екологичните проблеми на Черно море. Кандидатът за евродепутат изрази становище, че тя и колегите й трябва да направят така, че ако петролопроводът Бургас-Александруполис бъде изграден, това да стане по най-екологичния начин, така че да бъде съхранено екологичното равновесие на страната ни и на Черно море и да бъде запазено за идните поколения.


Виж коментарите (0)

Още по темата (75):
22.03.2010 Оправдаха шефа на мина Черно Море по обвинението за купуване на гласове
15.02.2010 Разпитват Ковачки по делото срещу шефа на мина Черно море
20.01.2010 Болен заседател отлага дело за изборна търговия
17.12.2009 Шефът на мина "Черно Море": Излиза, че от 11 години съм "купувал гласове"
17.12.2009 Разпитват полицаи на процеса за търговия с изборни гласове
16.12.2009 Започна делото срещу човек на Ковачки за купуване на гласове по време на евроизборите
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).