Малчугани се повозиха на мотори в Морската градина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:37 / 01.06.2010
1137
В Бургас децата получиха нестандартен подарък за своя празник, предаде репортер на Burgas24.bg. Рокерите от най-големия клуб по Южното черноморие "Морски братя" подариха на най-малките си съграждани неповторимата емоция- да се повозят на мощните машини. Акцията, която събра стотици деца в Морската градина на Бургас имаше и за цел да покаже на подрастващите, че правилата за движение трябва да се спазват от всички,

Само за броени минути терасата пред Казиното се изпълни с рев на мощни двигатели на мотори и детски смях.

Димо Димчев от клуб "Морски братя" сподели: "Както виждате всички ние сме едни попорастнали деца, но детското у нас все още съществува и ние трябва да го запазим, да им създадем малко радост. Тази радост в детските очи е супер зареждаща и ни кара да го правим всяка година".

Освен да подарят емоции акцията на рокерите имаше и друга цел. Рокерите споделиха, че искат с акцията да покажат на най-малките бургазлии , особено в началото на лятната ваканция, че трябва да спазват правилата на пътя, да се придържат към сигурността на улицата.

Оказа се, че акцията, която се провежда единствено в Бургас вече е дала своя плод. Анкета на Burgas24.bg сред малчуганите, дошли на празника показа, че всички те знаят как да пресичат улицата.

Освен малките бургазлии от подаръка се възползваха и много татковци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).