Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Малчугани от ЦДГ "Вълшебство" получиха дарение от студент
Автор: Екип Burgas24.bg 15:34 / 23.02.2013Коментари (0)821
©
Безплатни екземпляри от "My Number Book"," My color book", "My shape book", "My word book" получиха децата от ЦДГ "Вълшебство". Дарението направи второкурсникът в СУ "Св. св. Кирил и Методий" Тодор Енев, който учи стопанско управление. Книжките са на американската издателска къща Soutwestern Adventage, създадена през 1855 г., и обединяват обучение и забавление в едно. 20-годишният бургазлия е един от участниците в дарителската кампания, която компанията организира и провежда по цял свят.
"През миналото лято участвах в дарителска кампания в Америка и всеки работил по програмата има правото на личен избор да направи дарение. Главната цел на тази програма е книжките да се използват от всички деца, а не просто да стоят и да трупат прах. Затова желанието ми беше, където дам тези книжки, те да бъдат полезни. Избрах родния си град. Видях, че ЦДГ "Вълшебство" е на доста добро ниво и децата ще използват книжките, по които се обучават и американските деца", каза Тодор Енев.
Книгите са на английски и испански език. Те са много цветни, с много картинки и привличат вниманието на децата. Идеята на програмата е малчуганите едновременно да се забавляват, да трупат знания и да учат английски език чрез игра.

Освен безплатните книжки, във "Вълшебство" бяха зарадвани с още едно дарение от своя съгражданин. Другият уникален подарък, който деца, учители и родители получиха, е безплатна регистрация на акаунти на сайта на компанията- www.skwids.com, където има много занимателни игри, песни, упражнения. Така връзката дете- учител- родител става още по- компактна с повече възможности за работа.

"Това е един добър повод да приобщим нашите партньори-родителите в съвместната ни работа. Да дадем на децата по много забавен начин допълнителни знания. Покрай обучението, освен всичко останало, да доставим радост и да им помогнем да гледат смело напред в бъдещето. Защото смисълът е в това- работа с новите технологии, новостите, всичко оново което ни дава пълен обем от знания, поднесен разбира се по много интересен и забавен начин", каза директорката на "Вълшебство" Катя Мишева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: