МТСП организира кръгла маса за разнообразието в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 21.07.2010
482
Министерството на труда и социалната политика организира кръгли маси за разнообразието във Варна и Бургас. Дискусията във Варна ще се състои утре, 22 юли 2010 г., от 9:30 часа, в хотел "Голдън тюлип". Кръглата маса в Бургас ще се проведе на следващия ден, 23 юли 2010 г., в хотел "Плаза", от 9:30 часа. Форумите са в рамките на инициативата "Седмица на разнообразието" и са под мотото "Толерантност, уважение, разбиране и равенство". В кръглите маси ще участват представители на МТСП, Комисията за защита от дискриминация и местните общности.

Седмицата на разнообразието се организира в рамките на проект "Прогрес към равенство: национални ефективни и иновативни практики за превенция и борба с дискриминацията" по програма "Прогрес" на Европейския съюз. Тя цели насърчаване на равнопоставеността и постигане на по-добра осведоменост по въпроси, свързани с идентифициране и преодоляване на дискриминацията сред местните общности - общински органи, областна администрация, неправителствени организации, местни представители на бизнеса и работодатели, регионални структури на синдикатите, регионални структури на Министерство на образованието, младежта и науката, Агенция за социално подпомагане и Агенция по заетостта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).