"Кроношпан" подарява детска площадка на своя празник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:08 / 16.09.2010
664
Модерна площадка за игри и забавления ще подари "Кроношпан" на избрана чрез жребий детска градина от община Бургас. Традиционната годишна томбола на предприятието ще се проведе в Деня на отворените врати тази събота 18 септември в двора на дървопреработвателната компания, а потвърждение за участие са дали от всички детски градини.

През тази година проявата ще премине под надслов "Празник на усмивката" за децата и родителите им.

Организаторката на най-усмихнатото събитие за годината Тони Димчева дръпна леко завесите на сцената, за да разкрие малка част от празничния сценарий.

Вече е ясно, че ще бъдат поканени трима приказни герои на кокили, отново ще има надуваеми замъци и батут, а децата ще бъдат скъпи гости в специално създаден арт -център, където ще изработят бижута и накити от морски миди, дърво, камъчета и други естествени материали, за да покажат своята представа за хармония с природата.

По време на празника домакините смятат да открият и най-талантливите танцьори сред бургаските деца като за целта са поканили за участие и танцови състави.

През "Деня на отворените врати" всички посетители ще могат да обиколят производствените мощности и халета на "Кроношпан" със специално влакче, за да се запознаят лично с технологичните и екологичните стандарти във фирмата.

Вратите на компанията ще са отворени за посетители от 10 до 14 часа, а детският празник ще достигне своята кулминация в 12 часа, когато ще бъдат изтеглени наградите.

За желаещите да се включат в "Празника на усмивката" на "Кроношпан" е осигурен автобус, който ще тръгва в 10, 11, 12 и 13 часа по маршрут "Окръжна болница, спортна зала "Младост", магазин "Сара" и "Кроношпан" , в 10.30, 11.30,12.30 и 13.30 часа ще тръгва по обратния път.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).