Крадец заплаши жертвата си, че ще й извади окото! Дадоха му 18 месеца затвор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:48 / 08.02.2019
2390
Наложиха ефективно наказание от 18 месеца "лишаване от свобода“ спрямо Илия И.

Той е подсъдим за това, че на 01.02.2018 г. в с. Равнец, обл. Бургас с цел да принуди другиго – Тодор Д. да се разпореди с вещ – да му даде парична сума в размер на 60 лв., го заплашил с насилие – че ще го пребие и ще извади окото му, като деянието е придружено със заплаха за тежка телесна повреда, като му причинил лека телесна повреда, изразяваща с кръвонасядане на дясното око  и рана по лигавицата на горна устна, като болката и страданието са причинени от въоръжено лице – подсъдимият е държал насочен метален нож към очите на пострадалия.

Илия И. е признал вината си и за това, че на същите дата и място, при условията на съвкупност с горепосоченото деяние отнел чужди движими вещи – цигари от владението на Таню К., без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила  - нанесъл му удари с ритници, свалил му панталона и пребъркал джобовете му.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален "строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, има силата на влязла в законова сила осъдителна присъда. 

Районна прокуратура – Бургас е внесла в съда предложение за увеличение на наказанието, което е постановено на Илия Илиев с още 12 месеца. По този начин ще бъдат присъединени предходни две условни наказания, които са били наложени на Илия И., който е бил признат за виновен за извършени от него кражби.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Възможности за стаж в Бургас
Първи полет с туристи от Узбекистан на летище Бургас
Страхотен концерт в Бургас за Джулай морнинг
Юлиан Костов снима нов български филм в Бургас
Туроператори стартират чартърите от Узбекистан до Бургас
Нови проблеми с емблематичен плаж на Черноморието


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).