Крадци проникнаха в сградата на складова база в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:50 / 14.12.2012
877
Вчера, около 07.30 ч., във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за проникване в сградата на складова база «Хранителни стоки - Колев Комерс», разположена в кв. «Лозово», осъществено чрез натиск в областта на бравата на алуминиева врата, разположена на южната страна на сградата. След последователно взломяване на три преградни врати на коридор е проникнато на втория етаж на сградата, където чрез натиск на входни алуминиеви врати е проникнато в:

- помещение, където е взломена метална каса, но не е извършена кражба, тъй като в касата не са се съхранявали ценности и пари.
- второ офис помещение, откъдето от чекмедже на бюро е открадната сумата от 440 лв.
- трето помещение, като отново е взломена метална касета, от която също не е извършена кражба, тъй като не са се съхранявали ценности и пари
- четвърто помещение, разположено на втория етаж на сградата, с наемател фирма за хранителни продукти, откъдето е открадната малка метална касета, съдържащата сумата от около 8 000 лв.
- пето помещение, с наемател втора фирма за хранителни продукти, откъдето е извършена кражба на сумата от 300 лв., намираща се в чекмедже от бюро без заключващ механизъм.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление "Полиция" - Бургас.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).