Комплименти от Общината за още две междублокови градинки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:57 / 27.10.2009
984
Още два блока в Бургас, получиха комплименти под форма на символичен подарък от Община Бургас за добрата поддръжка на градинките и чистотата в междублоковите пространства. Този път обаче това са жители на коплекс „Изгрев".

Градинката пред блок 30 в ж.к. „Изгрев" е поддържана от Димо Йорданов Меретов. Той се грижи за зелената площ изцяло с лични средства. Въпреки моралната подкрепа, която получава от своите съседи, засега влага само собствените си усилия. Независимо от това градинката радва всички. Посветил е цялото си лято, за да може днес всички да се радват на този резултат. Градинката е украсена с камъни и миди. Негови близки споделят, че и най-малкото домашно цвете е посадено в градинката пред блока.

Друг пример за това, как човек ако иска, може да постигне всичко е Георги Тодоров от блок 41 в ж.к. „Изгрев". Въпреки, че е претърпял инфаркт, той продължава да се грижи за градинката пред неговия вход. Разликата в неговият случай е, че съседите му помагат активно.

Пейките пред блока са боядисани и докарани лично от него. За съжаление обаче, Георги Тодоров не скри, че вандалските прояви в предблоковото пространство са доста чести.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).