Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Коалиция "Нова левица" ще бори битовата престъпност в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:14 / 26.09.2011Коментари (5)1976
© Burgas24.bg
Коалиция" Нова левица" откри предизборната си кампания в Бургас в присъствието на лидера на Българска социалдемокрация Александър Томов, предаде репортер на Burgas24.bg. Томов заяви, че те застават категорично зад кандидата за втори мандат Димитър Николов, като успешен кмет, като изрично подчерта, че не става дума за партийна подкрепа, а за подкрепа на човек, който има визия за развитието на Бургас, диалогичен, с който могат да се обсъждат стопански въпроси. По този начин от Коалиция " Нова левица" няма да губят енергия, а ще се концентрират в съревнованието за местния парламент.
Водачът на листата за общински съветници Петко Иванов, който е и областен председател на БСД- Бургас заяви, че при избора на кандидати за бъдещия общински съвет на Бургас са залагали на доказали се през годините хора., с добро име в обществото.

Вече са набелязали основните приоритети в работата си, за които по думите на Иванов "ежедневно ще се напомня на общинската администрация". На първо място това е повече инфраструктура със социална насоченост. Той не отрече направеното през последните години в Бургас, но обърна внимание, че повечето неща се случват само в ЦГЧ. Водачът на листата е убеден, че в кварталите на града това не се случва . Той посочи и липсващото улично осветление в комплексите на Бургас, проблем, който според него е от мандата на Йоан Костадинов.

Друго за което ще работят бъдещите съветници на Коалиция" Нова левица" е въвеждането на почасово заплащане на служителите на всички общински фирми. Но най-важното според Петко Иванов и колегите му е противопоставянето на битовата престъпност. От щаба не отрекоха усилията, полагани от МВР и от УКОРС в общината, но са категорични, че имат своя визия за решаването на проблемите с този проблем, който през последните години чувствително засяга все повече обикновени граждани. За целта Иванов е убеден, че трябва да има реорганизация на служба УКОРС (общинска полиция) ,която да не се занимава само с "паяци" и скоби на автомобили и да охранява единствено общински прояви.
Листата, за която на 23 октомври ще се гласува с Бюлетина № 35 е подредена с хора, които са обединени и от мотото " За община Бургас -нова икономика, нова политика за доходите на хората!".

След Петко Иванов , който е собственик на частна охранителна фирма в листата на Коалиция" Нова левица" е общинският председател на БСД-Бургас, Константин Николов, който има собствен бизнес в застрахователната сфера, на трето място е инж. Димитър Гальов, консултант инвестиционно строителство. Две дами са намерили място в листата сред първите Снежана Ченешкова-мениджър в застрахователна компания и арх. Павлин Миринчева.

Така подредена листата, според председателя на БСД Александър Томов може да вкара в новия общински съвет трима съветници. Като от Коалиция" Нова левица" ще разчитат на жителите на к-с " Меден рудник" и кв. Победа.



Още по темата: общо новини по темата: 339
11.05.2012 »
17.02.2012 »
28.11.2011 »
10.11.2011 »
07.11.2011 »
04.11.2011 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.09.2011 г.
+1
 
 
Петко Иванов е собственика на 3Sсот сега иска да прилапа доста обекти и да ощетява работещите в неговата фирма,пълен измекяр е
Aнонимен
на 26.09.2011 г.
0
 
 
тоз глупак Петко Иванов не беше ли от БСП, гадна подлога.мошенник. който е работил за него нищо хубаво нее видял а сега и в общината иска да се навре той пак беше вече там забравих.
0
 
 
Този Томов не трябва ли в затвора да е? Като знаем що за човек е "Лупи" правим си сметка и за кандидатите му! На кои гласоподаватели в к-с Меден рудник и кв. Победа ще разчитат, на тези от "скъпата боя" ли?
0
 
 
Лупи пак иска да се намести на общата софра.Те са един файтон хора , колкото и СДС. Аме как се изтърва келепира. Политически ренегати.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: