Кметът: Охраната в Бургас е на високо ниво, Spirit of Burgas ще се проведе както винаги

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:05 / 27.07.2012
1014
Община Бургас е на високо ниво на безопасност и охрана и нямаме притеснения за провеждането на Spirit of Burgas. Това каза в интервю кметът на Община Бургас Димитър Николов по повод музикалния фестивал Spirit of Burgas, който ще се проведе за пета поредна година на 3, 4 и 5 август в Бургас.

Не сме коментирали въобще да отменяме или да отлагаме фестивала, заради атентата в Бургас. В момента се провеждат и други музикални събития - на 28 юли ще се проведе националният конкурс за песен "Бургас и морето", каза Николов.

Нищо по-различно няма да се случи от това, което се случи през последните пет години със Spirit of Burgas. През предишните години не сме имали някакви сериозни инциденти, даже през последната година нямахме никакви инциденти, така че нямаме притеснения, каза Николов.
Всяка година организацията за безопасността е една и съща. Повече от 150 души са ангажирани с охраната. Мерките за сигурност са винаги високи и преди са били такива, поради простата причина, че на едно малко пространство, се събират страшно много хора. Освен това сме на самия бряг на морето, поради което допълнително е необходимо обезпечаване и охрана от страна на водата, за да не се злоупотреби, да се влезе в морето с висок градус на алкохол и да се случи нещо друго трагично, каза още кметът на Бургас.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)

Още по темата (33):
06.08.2012 След фестивала градът е чист – утре отварят Централен плаж
05.08.2012 Busta Rhymes: Обещавам ви, че ще се върна! Tinie Tempah: Никога не съм си представял, че ще срещна такава невероятна публика тук!
04.08.2012 Петото издание на Spirit of Burgas започна
03.08.2012 Симеон Дянков със синовете си на Spirit of Burgas
03.08.2012 Специална германска апаратура ще озвучава Spirit-a, до последно правят проби на звука
03.08.2012 Организаторите на Spirit-a: Петото издание на фестивала е най-мащабното, без компромиси с мерките за сигурност
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).