Катя Мишева е новият директор на дирекция "Образование" в Община Бургас, вижте как се разделиха със стария

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:00 / 14.06.2024
1705
Директорът на бургаската детска градина "Вълшебство“ Катя Мишева е новият директор на дирекция "Образование“ в Община Бургас.

Кметът Димитър Николов изрази днес благодарности за дългогодишната работа, безспорните успехи в сферата на образованието, труда, усилията, енергията и любовта към децата на Бургас на Веселина Таралова. Тя бе част от структурата на общинската администрация още от 2007 г.

Благодарности за успешната и ползотворна съвместна работа през последните 17 години към Веселина Таралова изразиха и директорите на бургаските детски градини.

Новият директор на общинската дирекция "Образование“ е Катя Мишева. В последните 24 години тя бе директор на ДГ "Вълшебство“. Работи по редица проекти и програми в сферата на образованието. Ръководената от нея детска градина стана единствената в страната, която е печелила три трансгранични проекти в три последователни години.

Катя Мишева е автор на книгите "С театър да научим“ и на "Песни на френски език за деца от 3 до 11 г.“. Два пъти е носител на почетното отличие "Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Занимава се с благотворителна дейност, като е била и президент на "Инер Уил клуб Бургас“ към Ротари клуб.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Възможности за стаж в Бургас
Първи полет с туристи от Узбекистан на летище Бургас
Страхотен концерт в Бургас за Джулай морнинг
Юлиан Костов снима нов български филм в Бургас
Туроператори стартират чартърите от Узбекистан до Бургас
Нови проблеми с емблематичен плаж на Черноморието


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).