Извратена двойка отвличала момичета в Маринка за оргии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:13 / 12.02.2013
1974
Извратена двойка любовници е отвличала момичета за сексуални оргии. Перверзниците вчера застанаха пред Бургаския съд. В залата присъстваха и четирите жертви, които трябваше да разкажат отвратителни подробности от сексуалните гаври с тях. Заради ужасяващите интимни разкрития магистратите решиха делото да се гледа при закрити врати.

Подсъдимите са швейцарският поданик от български произход Георги Иванов Гочев и неговата любовница Стоянка Минчева Тодорова, която е от ромски произход. Двамата отвличали девойки и си устройвали извратени групови оргии. Те блудствали с жертвите си, биели ги, изтезавали ги сексуално, но без да се стига до полов акт. Извращенията ставали в дома на насилниците в бургаското село Маринка преди година.

Георги живял дълги години в Швейцария, но преди време се завърнал в родината. Завъртял любов с ромката Стоянка и я накарал да разнообразят сексуалния си живот с млади момичета. Те избирали заедно жертвите си и понякога с хитрост ги примамвали в дома си, а друг път направо ги отвличали от улицата. Момичетата са били подложени на бой и сексуални гаври. Двамата любовници ги удряли и блудствали в стил садо-мазо. Пъхали в гениталиите им всякакви предмети и така се възбуждали и задоволявали. Сред отвлечените е имало и техни познати, с които поддържали преди това приятелски отношения. Делото срещу тях се гледа по съкратената процедура, тъй като Гочев и Тодорова не оспорват доказателствата, но още не е ясно дали ще се признаят за виновни.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).