Исторически ден за бургаското летище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:14 / 01.07.2024
2969
Датата 30.06.2024 г. ще остане записана в богатата история на Летище Бургас като денят, в който бе посрещнат първия полет с туристи от Узбекистан на "Най-слънчевото летище на Черноморието“. Редица официални гости и представители на дипломатическия корпус, сред които бе и пълномощният министър, временно управляващ посолството на Република България в град Ташкент, Република Узбекистан – Стояна Русинова, участваха в специалното събитие по посрещането на близо 150 туристи от столицата на централноазиатската страна - Ташкент.

Водна арка, традиционна погача, мускали с българско лавандулово масло и много усмивки зарадваха всички присъстващи, с които бе ознаменуван този празничен повод.

Този успешно осъществен проект бе съвместно дело от усилията на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД като концесионер на Летище Бургас за привличането на полети от нови пазари и обогатяването на портфолиото на аеропорта, така и на "Аватар Тур“  - един от най-динамично развиващите се тур оператори в България, и AsiaLuxe Travel - най-големият туроператор в Узбекистан.

"Много сме щастливи да посрещнем туристите от Узбекистан на Българското Черноморие! Всяко начало на нещо ново е специално и ние сме убедени, че можем да развиваме тази нова линия през всяка следваща година“, заяви Главният изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар“ – д-р Франк Кванте.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Топ специалист каза защо не трябва да ядем от храната, продавана ...
Страстни огнени танго ритми предстоят на Острова
Бургаска делегация се завърна от Турция с конкретни предложения з...
Вижте снимки на пожара край "Банево"
Млад мъж преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ето какво реши съдът в Бургас за Гюлгес, продала десетки бебета в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).