Истински екшън заради цигари в бургаско село, Салама стреля по клиенти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:21 / 21.02.2013
1436
Служители на ГДБОП - ОБОП - Бургас задържаха 41-годишен мъж, разпространявал акцизни стоки без бандерол. И.С.-Салама е регистриран за кражби и изнасилване, но се занимава с търговия с контрабандни цигари. Той влязъл в конфликт с Д.П./35г./ и Р.Д./34г./, криминално проявени за кражби, които дошли при него в бургаското с. Черни връх да си купят цигари без бандерол. Взели цигарите - над 100 стека, но не платили и изчезнали с колите си и стоката. И.С. ги подгонил, извадил законно притежавано гладкоцевно оръжие "Силма" и след кратко преследване с лекия си автомобил, стрелял по колите на клиентите му.

По-късно антимафиотите претърсили имоти, обитавани от И.С., където са открити около 24 600 къса цигари без бандерол от марката "DON". Иззета е и ловна пушка "Силма" с 80 ловни патрона 12-ти калибър.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК, под наблюдението на Районната прокуратура - Бургас.

И. С. е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 1 000 лв. Работата по случая продължава.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).