Искат тест за наркотици на общинските съветници преди сесия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:54 / 26.05.2009
651
Общинският съветник Георги Иванов заяви, че ще внесе в деловодството на ОбС докладна записка, с която ще иска преди и след края на всяко заседание на ОбС съветниците да бъдат изследвани за алкохол, наркотици и допинг, за да бъде сигурен, че решенията се вземат в нормално състояние и защото имал съмнения, че определи негови колеги се възползват от подобни стимуланти по време на сесиите.

Иванов бе категоричен, че ако съветниците не гласуват предложението му поради финансови съображения, то той бил готов лично да финансира тези изследвания.

По време на спешно свикана пресконференция той заяви, че появилите се аудио-записи в ефира на бургаска телевизия са манипулативни и нямат никаква правна стойност. Според него тези атаки срещу него са инспирирани от ТВ СКАТ и "Атака" са заради това, че той е една от най- силните личности в партия Ред, законност и справедливост. Иванов се закани да си търси правата по съдебен път и че няма да му бъде затворена устата, защото разполагал с факти за недекларирани приходи на поне 4-5 общински съветника от местния парламент.

"Имам съмнения, сигнали и документи за огромно разминаване между платени данъци и имоти на общински съветници", заяви Георги  Иванов. Те ще бъдат предадени на ДАНС, прокуратурата и правния отдел на РЗС, където има добри специалисти.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
15.07.2009 Няма да тестват общинарите за алкохол и дрога, било скъпо
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).