Йорданка Ананиева: Политиката няма място в и върху бургаските училища!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:02 / 18.06.2009
684
Зам. кметът по образованието заяви в специално съобщение до медиите, че не трябва училищата да бъдат намесвани в предизборните битки. Ето цялото съобщение на Йорданка Ананиева:

Изключително съм възмутена от факта, че нездравите политически страсти успяха да изцапат, в буквалния смисъл на думата, Бургаското училище. Днес разбрах, че агитационен надпис, дълъг няколко метра, се е появил на оградата на една от елитните градски гимназии - ГРЕ „Г. С. Раковски". Искам да припомня на всички бургазлии, изкушени от политиката, че тази ограда беше наскоро ремонтирана и боядисана със средства от скромния бюджет на училището, който винаги е недостатъчен. Излишно е да казвам, че в трудна година като настоящата той е още по-недостатъчен.
Силно се надявам, че това безобразие или случаите с ксенофобските надписи, появили се преди няколко месеца върху бургаски училища, няма да се повторят никога.
По този повод се обръщам с молба за съдействие към ръководителите на всички политически организации в Бургас. Ваше задължение е да осъществявате контрол върху действията на членове и симпатизанти на партиите ви.
Подобни безобразия рушат Вашия авторитет! Вземете мерки!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).