Информираността сред младите хора е най-добрата превантивна форма срещу насилието

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:20 / 28.02.2010
1278
В днешно време насилието сред младежите започва още от ранна възраст, за да бъде предотвратено се налага използване на различени подходи за превенция. Клуб "Противодействие на Младежката Престъпност" към Сдружение „Младежки глас" проведе среща с ученици от 4 клас на ОУ „П.Р.Славейков" на тема „Обща младежка престъпност и насилието в училище".

„Желанието да творим и да създаваме красота, а не да правим пакости. Настоящата среща е опознавателна, тя слага началото на една традиция за решаването на проблемите сред децата с помощта на учениците от П.Р.Славейков" с тези думи Ружа Георгиева откри срещата в Галерия „Богориди".

„За постигането на резултати и противодействие на престъпността провеждаме дискусии и запознаване на младежите, чрез срещи с неправителствени организации, които се занимават с проблемите пораждащи насилие и с институциите като местната управа и МВР. Сдружението „Младежки глас" инициира клип „Не на насилието сред младежите", който се разпространява в интернет и скоро ще бъде и пуснат по телевизионните канали" заяви Константин Каикчиян председател на клуб "Противодействие на Младежката Престъпност" към Сдружение „Младежки глас".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нещо ново тръгва от Бургас
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).