Ин витро лабораторията в Бургас вече с лиценз

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:52 / 21.01.2012
851
Единствената ин витро лаборатория в Бургаска област официално получи лиценз. Това съобщи началникът на родилното отделение в МБАЛ - Бургас - д-р Антонио Душепеев по време на традиционния ритуал по измиване на ръце на Бабинден.

За да се се сдобие с него от ръководството на болницата е трябвало да сключи договор за съвместни дейности с медицински център в София, а бургаските медици ще осъществяват там тригодишната допълнителна специализация.

По думите на д-р Душепеев, с лицензирането на лабораторията в нея ще могат да се извършват процедурите, необходими за зачеване по метода ин витро. Повече от 50 двойки до момента са желаещите да се подложат на процедурата. Това са хора, които се изследват и диагностицират за да се намери причината за невъзможността да имат деца. Според д-р Душепеев обаче не всяка двойка с репродуктивни проблеми има нужда от ин витро процедура. Цената на процедурата е стандартна за цялата страна.

Записванията за прием стават веднага след позвъняване на 0876 35 77 33, а пациентите могат да минават на прегледи до месец от деня, в който са се обадили.

Източник: Дарик


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).