И тази година ще има разкрити приемни на КЗП по Черноморието

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:52 / 10.06.2010
356
И тази година ще има разкрити приемни на Комисията за защита на потребителите по Черноморието. Това каза  председателят на КЗП Дамян Лазаров. По думите му практиката показва, че телефонът на потребителя не е достатъчен, недостатъчен е и интернет способът за комуникация.

"Подават сигнали по тези два начина, но когато имаме голяма концентрация, както е през лятото, тези приемни действат. Те скъсяват времето межди нас и потребителите. Самите потребители могат да бъдат съпричастни на действията и резултатите от действията от страна на държавния контролен орган, предвид това, че подавайки сигнал започва незабавна организация по неговата реализация", посочи Лазаров.

По думите му елементът на изненада ще бъде организацията на работата на тези приемни, но не коментира по какъв точно начин ще бъде организирана работата им. "Нека да има и малко елемент на изненада. Търговците знаят къде са те, знаят работното време нон стоп, знаят, че ще има проверки, но как и по какъв начин ще бъдат организирани - нека да очакват", каза Лазаров.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).