Горивата поскъпват, но засега не предвиждат поскъпване на билетите и картите в градския транспорт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:48 / 03.02.2012
797
Промяна в цените на билетите и картите за градския транспорт в Бургас няма да има поне до края на февруари. Това заяви специално за Burgas24.bg управителят на общинския превозвач "Бургасбус" Петко Драгнев.Така той отговори на въпрос да чакаме ли нови цени на билети и карти след рекордния скок в цените на горивата в последните дни?

Така Драгнев отхвърли категорично появилите се информации, че първо ще се промени процентът в отстъпката в цената на картите за ученици и пенсионери от 15% на 10%. По думите му "това са само обмисляни варианти, но не може да се тиражира като мярка всяка идея, която е в процес на обсъждане". Настоящите цени на този етап не се променят, а експертите на фирмата следят нивата на цените на горивата и ако се забележи продължаващ растеж може да се мисли за промяна поясни Драгнев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).