Голям ремонт в Спортното училище на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:27 / 30.08.2024
1251
Днес стартират ремонтните дейности за внедряване на мерки за енергийна ефективност на Спортно училище "Юрий Гагарин“. Реализацията се осъществява съвместно от школото, Община Бургас и Министерство на младежта и спорта.

Проектът е насочен към създаване на качествени и модерни условия за живот и учене на младежите. За целта съществуващото общежитие ще бъде превърнато в съвременен център, позволяващ самоподготовка на обучителния процес.

Чрез извършване на основен ремонт и рехабилитация на общежитието и на сградата, в която се извършва учебната дейност, съчетано с доставка на оборудване и ново обзавеждане, ще се промени обликът на образователната институция.

От ръководството на Спортното училище уверяват, че ремонтните дейности няма да смущават учениците, чиято учебна година стартира в понеделник, 02.09.2024 г.  

Проект №BG-RRP-1.011-0023 "Ремонт и рехабилитация на сградата на общежитие на Спортно училище "Юрий Гагарин", к-с "Зорница“, гр. Бургас“ се финансира по Механизма за възстановяване и устойчивост, финансиран от Европейския съюз – NextGenerationEU.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Криминален тип вдигна кръвното на бургаски таксиджия
Апартамент горя в Бургас
Питбул разкъса пинчер в Бургас! Стопанинът на голямото куче не тр...
Внимание! Некоректни компаньонки шетат из Бургас!
Грижовен градинар тори старателно канабис до Солниците в Бургас
Затварят част от ул. "Св. Патриарх Евтимий"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).