Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Георги Иванов отговори на нападките на Волен Сидеров
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 02.02.2009Коментари (0)862
Бургаският бизнесмен Георги Иванов отвърна на клеветите, отправени по негов адрес от Волен Сидеров, публикувани в днешната преса и Burgas24.bg. Лидерът на партия Атака обвини Иванов, че предлагал по 50 хиляди лева за първите пет места в общинската листа на партията на местните избори. Иванов е лидер на "Движение за свобода и справедливост", с което има три места в бургаския общински съвет. Ето и какво каза в изявление Георги Иванов:

През изминалата седмица Волен Сидеров подхвърли в публичното пространство една абсолютна клевета и небивалица. Честно казано, не очаквах да падне до там. Твърдението е не само смешно, но и парадоксално. Разбирам отчаянието му, когато "семейната" им партия се разтриса от интриги и единоборства, когато има реална опасност 6 от народните му представители /депутати/ да абдикират от него и "Aтака". Партията се саморазпада и е обречена в този момент на отчаяние. Но не мога да разбера как му хрумна, че аз бих поискал първите пет места в "Атака". Смях в залата! Аз и "Атака"! Все едно вълка и агнето в една кошара. Да не ми е изпила чавка мозъка. Не аз, а той да беше ми предложил пари никога не бих разговарял дори. Това е под достойнството ми. Интересно е обаче как Сидеров се сети за това близо 18 месеца след изборите. Надявам се не го е обхванала временна амнезия, от която излиза само когато му е удобно.

В медията, която издавам, сме публикували десетки компрометиращи го материали, както за него, така и за "Атака" и "СКАТ". Вероятно това е една от причините да го изкара от релси и да го подтикне към това му изказване. Нямам нищо против Волен Сидеров като човек, но в политиката и идеологията сме като деня и нощта. В случая аз за разлика от някои други няма да си послужа с обидни квалификации, защото уважавам личността, идеите и възгледите на всеки от нас. Колкото и да сме различни.
Това са отчаяни опити за евтин предизборен популизъм и опит за дискредитиране на личността ми, както и медията, която издавам /вестник "Под лупа"/. Разбирам, че тя никак не се нрави на Сидеров и компания, но аз отразявам действителността такава, каквато е. Нямам какво повече да коментирам относно това - под достойнството ми е и не бих се принизил толкова ниско.




Още по темата: общо новини по темата: 1
02.02.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: