Георги Иванов отговори на нападките на Волен Сидеров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:05 / 02.02.2009
862
Бургаският бизнесмен Георги Иванов отвърна на клеветите, отправени по негов адрес от Волен Сидеров, публикувани в днешната преса и Burgas24.bg. Лидерът на партия Атака обвини Иванов, че предлагал по 50 хиляди лева за първите пет места в общинската листа на партията на местните избори. Иванов е лидер на "Движение за свобода и справедливост", с което има три места в бургаския общински съвет. Ето и какво каза в изявление Георги Иванов:

През изминалата седмица Волен Сидеров подхвърли в публичното пространство една абсолютна клевета и небивалица. Честно казано, не очаквах да падне до там. Твърдението е не само смешно, но и парадоксално. Разбирам отчаянието му, когато "семейната" им партия се разтриса от интриги и единоборства, когато има реална опасност 6 от народните му представители /депутати/ да абдикират от него и "Aтака". Партията се саморазпада и е обречена в този момент на отчаяние. Но не мога да разбера как му хрумна, че аз бих поискал първите пет места в "Атака". Смях в залата! Аз и "Атака"! Все едно вълка и агнето в една кошара. Да не ми е изпила чавка мозъка. Не аз, а той да беше ми предложил пари никога не бих разговарял дори. Това е под достойнството ми. Интересно е обаче как Сидеров се сети за това близо 18 месеца след изборите. Надявам се не го е обхванала временна амнезия, от която излиза само когато му е удобно.

В медията, която издавам, сме публикували десетки компрометиращи го материали, както за него, така и за "Атака" и "СКАТ". Вероятно това е една от причините да го изкара от релси и да го подтикне към това му изказване. Нямам нищо против Волен Сидеров като човек, но в политиката и идеологията сме като деня и нощта. В случая аз за разлика от някои други няма да си послужа с обидни квалификации, защото уважавам личността, идеите и възгледите на всеки от нас. Колкото и да сме различни.
Това са отчаяни опити за евтин предизборен популизъм и опит за дискредитиране на личността ми, както и медията, която издавам /вестник "Под лупа"/. Разбирам, че тя никак не се нрави на Сидеров и компания, но аз отразявам действителността такава, каквато е. Нямам какво повече да коментирам относно това - под достойнството ми е и не бих се принизил толкова ниско.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
02.02.2009 Сидеров: 50 хил. лева и си в общинските листи
Още новини от Новини от Бургас:
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).