ГЕРБ Бургас стартира кампания за осветяване на емблематични сгради в града

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:44 / 17.11.2008
456
ПП ГЕРБ и Сдружение ГЕРБ Бургас стартира кампания за осветяване на емблематични сгради на Бургас. Акцията е под надслов „Светлините на Бургас". С помощта на спонсори и приятели на добрата инициатива вече има осигурени средства за 5 сгради.

Кои обаче да бъдат те? ГЕРБ реши да попита гражданите на Бургас. В списъка с предложенията са ж.п. гарата, областна управа, старата поща, филхармонията, библиотеката, НАП и други.

Кои според вас са сградите , които трябва да бъдат осветени? Изпращайте вашите мнения и идеи на електронния адрес на ГЕРБ /gerb.office.bs@gmail.com/ или на телефон 056 / 80 91 40.

Целта е да направим Бургас по- красив град. Да грейне по модел на големите европейски градове. Нека посрещнем празниците с повече светлина и настроение.

"Да живееш в един хубав град, това дава атмосфера и самочувствие на бургазлии", смята областният секретар на ГЕРБ Семир Абумелих.

Златина Дукова обяснява инициативата с наближаващите Коледни празници: "Защото Коледа е светлината и добротата. Този християнски празник е в нашите души и по Коледа се случват чудесата, които очакваме през целия живот".

Според областния председател на ГЕРБ Димитър Бойчев в момента политическата партия не може да направи чудеса с инфраструктурата на града: " Правителството забрави за Бургас, оряза финансирането, не можем да направим един пътен възел. За големи проекти като ново пристанище или летище можем да говорим чак след изборите, но във възможностите ни сега е да дадем малко светлина и топлина на бургазлии."

Бургас е туристически град и така ще стане по- атрактивен за туристите и гостите му. Включете се в инициативата на ГЕРБ. Давайте вашите предложения.

Нека заедно направим една красива Коледа за нашите деца и съграждани. Нека Бургас заприлича на големите европейски градове. Да облеем със светлина забележителностите на града. Да направим така, че нашият град да стане привлекателен. Така нощите в Бургас ще станат незабравими.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).