ГЕРБ - Бургас подари истински празник на децата в града

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 01.06.2010
903
Истинска веселба настъпи днес в двора на ЦДГ „Чайка" по случай Празника на детето - 1 юни. Над 50 възпитаници на детската градина пяха, танцуваха и играха по този случай. Организаторите на събитието от клубовете към Гражданско сдружение ГЕРБ „Меден рудник" и „Предприемачи" се погрижиха да има подаръци и лакомства за всички малчугани. Председателят на Общинския съвет в Бургас Снежина Маджарова и общинският съветник Роза Желева лично поздравиха палавниците и им пожелаха въпреки лошото време да не спират да се забавляват и усмихват.

Гостите бяха и жури на провелите се игри с обръч и топка. За финал всички присъстващи се подсладиха с почерпка. Празненствата организирани от клубовете на ГЕРБ - Бургас продължават и през останалата част от деня. От 17.00 часа днес на новата спортна площадка в ж.к. "Изгрев" регионалният клуб на ГЕРБ и "Предприемачи" ще организират празник за децата. Там бузите на малките палавници ще бъдат изрисувани, а клоуни ще се грижат за доброто им настроение. Клуб "Лазур" и "Предприемачи" към ГЕРБ организират още едно тържество днес. Рисунки на асфалт и забава за децата ще има пред "Флората" от 18,30 ч.

Малчуганите от село „Маринка" също празнуваха. За тях бе организиран конкурс за детска рисунка. Местният клуб на ГЕРБ, общинския съветник Димитър Людиев и членове на партията подариха награди на всички участници в конкурса. Празник за децата на Поморие подари и народният представител от ГЕРБ Иван Алексиев. Най-добрите рисунки на асфалт бяха достойно оценени и наградени.


Виж коментарите (0)

Още по темата (10):
02.06.2010 Поощриха и аплодираха изкуство от деца за деца в Несебър
02.06.2010 Детска градина в Свети Влас отбеляза 30-а годишнина
01.06.2010 С разнообразна програма отбелязаха Деня на детето в Сунгурларе
01.06.2010 Детски празник организираха на Летището
01.06.2010 Инициативата "Синьо Лято" стартира в Несебър
01.06.2010 Деца и възрастни се забавляваха на сцена Охлюва
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).