ГЕРБ-Бургас откри нов клуб в "Братя Миладинови"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:01 / 14.10.2012
868
На големия църковен празник 14 октомври - Света Преподобна Параскева (Света Петка Българска) бе официално открит новият клуб на ПП ГЕРБ в бургаския комплекс к-с "Братя Миладинови". Той се намира на ул. "Камчия"8.

На тържественото освещаване присъстваха народните представители от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, Иван Вълков, Стоян Гюзелев, д-р Галина Милева и Диана Йорданова. Събитието уважиха още общински съветници, членове на общинското ръководство на партията, както и членове и симпатизанти ПП ГЕРБ. Отец Николай от църквата "Св. Иван Рилски" отслужи водосвет, а всички присъстващи запалиха свещ за здраве.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев подари икона на председателя на новооткрития клуб Симеон Илиев. "Пожелавам успех на новия клуб, за мен е радост, че виждам тук много млади, инициативни хора с желание за работа. Вярвам, че клубът ще се развива и ще бъде полезен за всички граждани от комплекс "Братя Миладинови", заяви народният представител.

Председателят на парламентарната Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и общински координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков също подари икона на Св. Николай Чудотворец, покровител на Бургас и пожела на клуба и неговите членове да бъдат сплотен екип, за да реализират успешно бъдещите си идеи.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).