Фестивалът "Включи града" излезе от рамките на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:42 / 23.03.2013
911
Фестивалът "Включи града" излезе от рамките на Бургас и предизвика интерес и в околните градове. Ученици от СОУ "Христо Ботев" - гр.Айтос, намериха чудесен повод да си направят една екскурзия до Бургас и да присъстват на събитията, предвидени за днес. Идеята е на г-жа Бранимира Николова, която следи в интернет културната програма на Бургас.

След като се запознава с програмата на "Включи града", тя поема инициатива за това да дойдат до Бургас. Децата, които са от 6 "а" и 8 "а" клас, са част от двата клуба по английски език - "Звуков лабиринт" и " Питър Пан". Те посетиха фотоизложбата в "Морско казино", "Стената на приказките", но най-голям интерес проявиха към графитите и хамаците, които са разположени близо до Графична база.Те са част от проекта "Хамалогика". Всяко дете се беше сдобило с раничка, върху която настояваше да получи автограф от графити художниците. Като хора, идващи от по-малък град, всичко им беше интересно, вълнуваха се и непрекъснато задаваха въпроси. Децата обещаха догодина да дойдат пак.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).