Ето какво е състоянието на пострадалите при катастрофата на входа на Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:26 / 27.08.2024
1651
Много са пострадалите при катастрофата, станала малко след 2 часа вчера на пътя от кв. "Ветрен“ към Бургас. От ОДМВР Бургас съобщиха, че поради движение с несъобразена с конкретните условия на видимост и предвидимо препятствие скорост лек автомобил "Фолксваген Голф“, управляван от 19-годишна жена от айтоското село Черноград, блъска лек автомобил "Хюндай Санта Фе“, управляван от 41-годишна софиянка, който намалил скоростта си, за да не се блъсне в претърпял самостоятелна катастрофа в крайпътната мантинела лек автомобил "Пежо 207“, с бургаска регистрация, управляван от 52-годишен мъж от Бургас.

Бургазлията е получил контузия на главата и шията и е прегледан в УМБАЛ – Бургас.  Водачката на фолксвагена е получила фрактура на лъчевата кост на дясната ръка. Тя е прегледана в УМБАЛ – Бургас и е освободена за домашно лечение. Нейната 19-годишна спътничка от айтоското село Черноград е получила контузия на главата и дясното стъпало. Тя е прегледана в УМБАЛ – Бургас и е освободена за домашно лечение. Водачката на хюндайя е получила контузия на шията и главата. Тя е прегледана в УМБАЛ – Бургас и е освободена за домашно лечение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Апартамент горя в Бургас
Питбул разкъса пинчер в Бургас! Стопанинът на голямото куче не тр...
Внимание! Некоректни компаньонки шетат из Бургас!
Грижовен градинар тори старателно канабис до Солниците в Бургас
Затварят част от ул. "Св. Патриарх Евтимий"
"Възраждане" представи водачите си на листи на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).