Екшън в Бургас! Сбиване продължи с арест и палеж на кола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:04 / 18.08.2016
1430
Истински екшън се е разиграл в ранните часове във вторник. Около 01.30 ч. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение за сбиване, възникнало на ул. "Ангеларий" № 6. Установено е, че в инцидента участвали 51-годишният М.А. и синът му - К.А., 28-годишен от една страна и С.И., 43-годишен и Н.И., 55-годишен - от друга страна.

Около 03.40 ч. на същата дата е получен и сигнал за горящ лек автомобил "Нисан Примера", с бургаска регистрация, собственост на 51-годишния бургазлия, който е задържан за сбиването.

В резултат на бързите полицейски действия на служителите от Първо Районно управление - Бургас в съдействие със служителите от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас са задържани извършителите на палежа. Това са синът на задържания Н.И. - А.И., 33-годишен и К.Я., 21-годишен, и двамата от Бургас. Двамата направили самопризнания и описали подробно механизма на извършеното криминално деяние.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Катастрофа във "Ветрен", единият шофьор е бил пиян
Двама дрогирани в Бургаско останаха без коли
Кошмарна тапа пътя Бургас – Созопол! Шофьорите са изнервени!
Община Бургас отново кани учениците да се включат в програмата "П...
Нелеп инцидент в "Сарафово"
Важно! Пускат движението по ремонтираното платно на пътя "Сарафов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).