Еколози искат Димитър Николов за кмет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:04 / 08.10.2011
1953
Меморандум за сътрудничество пописаха представителите на ПК "Екогласност"- Бургас и кандидат- кметът на партия ГЕРБ Димитър Николов. Чрез споразумението политически клуб "Екогласност" заявява подкрепата си за кнадидатурата на Димитър Николов за втори мандат на кметския пост.

На предстоящите местни избори ПК "Екогласност" ще участва само с листа за общински съветници. Водач на кандидатската листа е Румен Николов- председател на общинското ръководство на партията. Втори в листата е председателят на Регионалния съюз на потребителите- Радомир Узунов. От екологичната организация обявиха намерението си да подкрепят Димитър Николов още на първия тур от изборите.

"И в личен план, и като председател на първата природозащитна организация в България, подкрепям изцяло кандидатурата на г-н Димитър Николов за нов мандат, защото той доказа безусловно воля и възможности за работа. Малко са кметовете в страната, които могат да се похвалят с толкова много резултати само за един мандат", заяви председателят на ПК"Екогласност"- инж. Емил Георгиев.

"Искаме да изградим защитени екозони и да отворим Бургас към водата. Да бъдем град, който прави много за екологията и печели проекти с европейско финансиране", заяви след подписването на меморандума Димитър Николов. "Особено се гордея с това, че бургазлии се обединиха и заедно спряха проекта Бургас - Александруполис. Пожелавам ви много общински съветници, които да гарантират работата в посока на опазване на околната среда", допълни още Николов.


Виж коментарите (0)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).