Единадесет катастрофи са станали в града през денонощието

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:15 / 23.10.2009
690
Единадесет катастрофи са станали в Бургас през изминалото денонощие. Има един леко ранен човек, останалите инциденти са с материални щети, съобщиха от КАТ. Дежурните при Община Бургас съобщиха, че нощта е преминала спокойно. Няма докладвани инциденти. Не са се налагали излизания на коли на Противопожарната служба. Пристанище Бургас и Летище - Бургас работят нормално.

Спокойно е движението в града. Част от булевард „Захари Стоянов" е без осветление заради реконструкцията на участъка. Ремонтни дейности се извършват на улица „Цар Симеон І", в отсечката между „Пиротска" и „Поп Грую". Продължава да е затворена отсечката зад Съдебната палата.

От община Бургас съобщават за предстоящо ограничение във връзка с провеждането на кръг от Националния шампионат по автомобилизъм този уикенд. Заради спортната проява през двата дни на състезанието ще бъде забранено преминаването на автомобили по улица "Крайезерна" и надлеза "Владимир Павлов" за времето от 11.00 до 16.00 часа в събота и от 10.00 до 15.00 часа в неделя.

Пътните настилки в Бургас и областта са сухи. В областта продължават плановите ремонти по няколко отсечки. Няма затворени пътища, а участъците в ремонт са сигнализирани.
Работи се по пътищата Равда - Несебър, Елхово - Бургас и Ясна поляна - Приморско.

Въведено е ограничение за автомобили над 10 тона в отсечката Черница - Сунгурларе - Чубра. Ограничения за камиони над 20 тона има и по пътя Провадия - Айтос.

Пътен възел Бургас - Север е ремонтиран. Възстановено е движението в посока Бургас - Каблешково и Каблешково - Сарафово.

Спокойно е движението в посока Бургас- Варна и Бургас- Сливен.

11 са градусите в момента в Бургас. По Южното Черноморието ще предимно слънчево. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максимални температури между до 21°. Температура на морската вода около 18°.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).