Двама русенци "източват" кафе-автомат с тел и чорапогащник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:02 / 08.02.2012
788
На 06.02.т.г. около 22.00 ч. в района на поморийската улица «Княз Борис І» до кафе-автомат от служител на управление «Полиция» -Поморие е задържан 46-годишния И.П. от Русе, извършващ нерегламентирано «източване» на монетите от автомата, без нанасянето на повреди и щети. Констатирано е, че съучастник на И.П. е криминално проявения Н.Р., 45-годишен от Русе, живеещ към момента във Варна, придвижващ се с лек автомобил «Мазда 121», с великотърновска регистрация.

Констатирано е, че механизма на източване на кафе-автомата е следния : посредством стоманена тел и дамски чорапогащник се изготвя тънко кепче за улавяне на декоративни рибки, което се промушва през прозорчето между автоматичния монетник и кутията за събиране на стотинки под него. През това време през процепа за пускане на монети в горния край се пускат монети само от по 1 лев / до 10 лв., тъй като по-голяма сума не се отчита/. Монетите преминават през четеца и попадат в кепчето, като по този начин машината отчита приход и след натискане на бутон «Ресто» връща цялата сума, т.е. 10 лв. или се натиска произволна напитка и също връща ресто. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).