Два инцидента с тротинетки в рамките на няколко часа в Бургаско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:06 / 05.08.2024
1760
За 2 инцидента с електрически превозни средства съобщиха от ОДМВР Бургас. В петък около 18.19 ч. на изхода на парк "Велека“ в посока бл. 74 в ж.к. "Изгрев“, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, падайки на земята, индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 42-годишна бургазлийка. Жената е получила фрактура на дясната подбедрица. Тя е настанена за лечение в болница "Сърце и мозък“.

Около 15.55 часа същия ден в на пътя срещу дискотека "Ориндж“ в Слънчев бряг по неустановени до момента причини възниква пътен инцидент между две индивидуални електрически превозни средства - двуколка, управлявана от неизвестен водач, която напуснала местопроизшествието, и тротинетка, управлявана от 47-годишна българка. Втората е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с комоцио, травми на главата и лявото рамо.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
"Възраждане" представи водачите си на листи на изборите
Много шофьори в Бургаско изгоряха
Медицинският факултет на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" от...
Осмокласници се заклеха тържествено на първия учебен ден в бургас...
Важно! Затварят част от ул. "Уилям Гладстон" в Бургас
Близо 25 хил. бургаски деца влязоха в класните стаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).