Дъщерна фирма на "Петрол" обяви фалит

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:12 / 10.02.2011
1352
"Транс телеком" - дъщерна фирма на "Петрол" фалира. От 7 януари клиентите на фирмата в Бургас, която предлага мобилен интернет и пакет от интернет и телефон не могат да ползват услугите, за които имат сключени договори.

"Оказа се невъзможно да се свържа с оператор и да попитам, защо нямам интернет. След набиране на номер 080047800 чувам гласово съобщение, че в момента операторите са заети, да се обадя по-късно. Това продължава трети ден", оплака се клиентка на фирмата.

Оказа се, че няма връзка и с офиса на "Транс телеком" в Бургас. Той се помещаваше в бизнес сграда на улица "Славянска". От известно време обаче служителите са напуснали сградата и дори на са си платили наема и използваните консумативи.

"Не знаем, къде са. Не можем да ги открием, за да си платят", коментира служител на бизнес центъра. Консултант на фирмата в Бургас обясни, че от три месеца не работи там.

"Не ми бяха плащали няколко месеца и напуснах. До колкото знам в края на февруари "Транс телеком" ще обяви несъстоятелност", обясни тя.

Последни за фалита обаче ще научат клиентите на фирмата. Според договора, който се сключва клиента трябва да предплати за използваната услуга в началото на всеки месец. Не става ясно колко души вече са внесли месечните си вноски, а не могат да ползват услугата, защото тя вече не се предоставя.

Източник: Chernomorie-bg.com

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).