Дражев опровергава слухове за затворен офис

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:39 / 09.10.2008
659
В писмо до медиите Ивайло Дражев опроверга слуховете, публикувани в "бургаска малотиражка", както той я описва, според която офисите на фирмата му са запечатани. Дражев заявява в писмото, че това не е вярно и офисите на ПФК "Черноморец" АД са отворени за служители, партньори и акционери на фирмите му. Публикуваме цялото писмо без съкращения:

Във връзка с поредните свободни съчинения от днешна дата, публикувани от една бургаска малотиражка, която и старите и новите общинари заливат с общински пари съм длъжен да Ви информирам за следното:

1.Никой не е запечатвал и не е искал да запечатва офисът на ПФК "Черноморец" АД, който и в момента е отворен за партньори и служители на фирмите, акционери, медии и т.н.

2.При рутинна проверка и искане за предоставяне на сравнителен материал (кореспонденция с Община Бургас) служители на една от фирмите ни вчера са предоставени с мое съгласие 4 бр.оригинални документи, които нямат никаква връзка с извършената проверка от ОДП - Бургас. Оригинален документ, приложение към концесионен договор е предоставен лично от мен преди повече от пет месеца на ОДП - Бургас, без някой да ме е молил, заставял или задължавал за това ми действие - като при предоставянето поисках да се извърши графологична експертиза на подписите на лицата, за които ПФК "Черноморец" АД разполага с официална експертиза от НИКК - гр.София и повторна такава от криминалистическо бюро, специализирано за такива действия. И двете експертизи от м.Февруари 2008 г. категорично потвърждават автентичността и достоверността на подписите на длъжностните лица от Община Бургас, които са ги положили, както и липсата на манипулации, свързани с положените печати.

3.За мен няма никакво съмнение по какъв начин изтича информация от една обикновена и рутинна проверка и дознание, свързано с медии, общинска администрация и някои полицаи, оказващи натиск върху съдебните изпълнители в гр.Бургас да не изпълняват въвода във владение на стадион "Черноморец" по окончателно решение на Върховния административен съд - гр.София.

4.Особено смехотворни са разпространените от общинската администрация слухове, че в офиса на "Черноморец" са намерени едва ли не техни печати и означения. Новите и старите общински управници я "карат" на принципа "Крадецът вика: Дръжте крадеца!", за да изместят общественото внимание от далаверите, кражбите и унищожаването на стадион "Черноморец", където вече два дни криминално се свалят седалки, режат се фундаменти и се унищожава направеното от мен за града и за клуба. Целта е проста и ясна: да се открадне стадион "Черноморец" и да се запуши зейналата финансова дупка във финансовата пирамида, която е акционер заедно с общината в измисления, криминално регистриран и криминално допуснат от БФС клуб на "Петрол Холдинг". Очевидно последните ми участия в телевизионни предавания в бургаски и национални телевизии са раздразнили организираната престъпна група, която в продължение на повече от пет години разграбва общината и унищожава града с безразборно застрояване и корупционни сделки за сметопочистване, газоснабдяване, асфалтиране и т.н.

С нетърпение очаквам действията на уважавания от мен окръжен прокурор г-н Ангел Ангелов за истинска борба с посочената организирана престъпна група, а не с жалбоподателите срещу нея. От мен могат да очакват само последователност и непоколебимост в съдействие към ДАНС и Прокуратурата за разкриването на истинските престъпници.
Стадион "Черноморец и общинските пари ще се окажат непосилна "хапка" за тези новоизлюпени партийци и общинари.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).