Драма в Бургас: Съседи помислили, че майка иска да хвърли бебето си през терасата, настанена е в психиатрия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:23 / 10.08.2024
3126
34-годишната бургазлийка, която около 16.40 ч. днес бе задържана от служители на четвърто РУ Бургас, поради криза на психическа основа, вече е настанена за лечение в Центъра за психично здраве в Бургас.

Същата живеела с пет месечния си син в апартамент на осмия етаж във вх. 1 на бл. 81 в к-с “Меден рудник", като следобед днес изпаднала в криза и започнала да изхвърля през терасата на дома си дрехи на майка си, живееща предимно извън Бургас, но ползваща стая в апартамента.

Това привлякло вниманието на съседи, които забелязали, че жената стояла на терасата, гушкайки детето си. Неправилно решили, че смята да изхвърли и бебето, като сигнализирали за инцидента на тел. 112.

След задържането и привеждането на бургазлийката за специализирано лечение, момченцето получило полицейска закрила, като е предадено за оказвате на грижи на биологичния баща, живеещ извън Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Внимание! Некоректни компаньонки шетат из Бургас!
Грижовен градинар тори старателно канабис до Солниците в Бургас
Затварят част от ул. "Св. Патриарх Евтимий"
"Възраждане" представи водачите си на листи на изборите
Много шофьори в Бургаско изгоряха
Медицинският факултет на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" от...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).