До края на следващата седмица ясно кой ще укрепва свлачището под летния театър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:36 / 27.02.2010
681
Конкурсът за избор на изпълнител на строително-монтажни работи за обект за укрепване на свлачище зад Летен театър в Бургас не е приключил. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Комисията тепърва ще оценява и класира подадените оферти по три критерия: 60 % тежест - финансова оферта, 30 % тежест - техническо изпълнение, 10 % тежест - гаранционни срокове, уточни архитект Десислава Евгениева от Община Бургас.

Работата на комисията ще приключи до края на следващата седмица. Тогава ще бъде избрана фирмата-победител. Конкурсната процедура и критериите за оценка са съгласувани с МРРБ и обявени на сайта на общината.
Сумата от 90 хиляди лева е заложена в капиталовата програма на общината за проекта. Действията по укрепването на свлачището са съгласувани с областната администрация, тъй като част от Приморския парк в Бургас е държавна собственост, а друга част е предостъпена за стопанисване от община Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нещо ново тръгва от Бургас
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).