Димитър Николов откри част от ремонтирана детска градина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:55 / 27.01.2009
695
Кметът на община Бургас Димитър Николов откри днес ремонтирания втори етаж на детска градина „Ханс Кристиян Андерсен" в к-с Лазур. Средствата за ремонта са спечелени от Община Бургас чрез проект по оперативна програма „Регионално развитие". Сто и петдесет хиляди лева са били средствата, отпуснати по оперативната програма. В рамките на осем месеца е реконструиран целия втори етаж на градината. С отпуснатите пари е подновена дограмата, направено е цялостно боядисване на етажа, внесено е напълно ново обзавеждане и допълнителни легла. С така направените подобрения, детската градина ще увеличи капацитета си със 60 места и ще намали наполовина настоящите нужди от места в детските градини. Предстоят ремонти в още 4 детски градини в града.

Вече е отпуснат втори транш на средства по проекта. Оползотворяването на средствата ще започне през март тази година. Те ще бъдат използвани за саниране на отделните сгради, подмяна на дограмата, смяна на подовите настилки в блокове първи и втори, подмяна на осветлението и цялостно боядисване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Американска яхтена компания започва ще прави плавателни съдове в ...
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).