Десет камери следят за нарушения по пътищата в Бургаско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:31 / 16.06.2013
1311
На територията на област Бургас има пет стационарни камери на КАТ, които следят за превишаване на скоростта. Едната е монтирана до бензиностанция след края на автомагистралата на входа на Бургас. В пътната отсечка ограничението на скоростта е 90 км/ ч., но често водачите забравят, че са извън магистралата и продължават да карат с висока скорост.

Именно там от КАТ отчита най-много засечени нарушения. Две от камерите са разположени по пътя Бургас - Созопол. Едната е на спирка "Моряк", след отбивката за парк "Отманли" и село Ясна поляна, а другата е на разклона за село Атия /до военноморската база/. Другите две камери са на пътя Бургас - Слънчев бряг. Едната се намира малко преди бившия къмпинг Европа, а другата е преди град Ахелой. 

Освен стационарните в Бургаска област работят и пет мобилни камери, монтирани в необозначени автомобили на "Пътна полиция". С тях разполагат полицейските управления в общините Бургас, Несебър, Созопол, Айтос и Карнобат.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).