Деца играят на добра воля в Бургас за Деня на младежта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:25 / 12.08.2013
690
За втора поредна година МИКЦ Астика- Бургас организира деня на младежта. И тази година денят премина под мотото "Игри на добра воля". Денят на младежта се проведе днес от 10:00 часа в един от кварталите на Бургас, който е от типа на малките населени места което фондация Астика си е поставила за цел да провежда повече от инициативите, обученията и консултациите. Тази година партньор на инициативата бе читалище "Просвета", кв."Долно Езерово" с председател Донка Димова с която младежката организация подготвиха много съвременни състезателни игри, както и такива които сме по забравили, но играли в миналото като деца. За инициативатa организаторите бяха осигурили награди, напитки и лакомства за всички участници.

Във връзка с деня на младежта вечерта от 19:00 часа в офиса на фондация Астика ще се излъчи филма "Път към себе си, път към света" на МИКЦ Пазарджик, заснет от ТВ "Форти", който ще ни покажи дейностите на няколко МИКЦ-а от страната.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).