Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Цветанов отново разкритикува съдебната система
Автор: Екип Burgas24.bg 13:40 / 22.07.2010Коментари (1)1107
© Burgas24.bg
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов е на посещение в Бургас и региона, предаде репортер на Burgas24.bg. Преди да се срещне със състава на Областната дирекция на полицията в Бургас. Цветанов за пореден път разкритикува съдебната власт. Така той отговори на обвиненията от страна на бившият народен представител от Коалиция за България Татяна Дончева, че той и премиерът Бойко Борисов имали "халваджийски тефтерчета, в които се съдържали имената на корумпирани съдии, които двамата държали чрез компромати и които магистрати изпълнявали тяхната воля да присъждат мерки за неотклонение на престъпници, за които нямало достатъчно събрани доказателства."

По думите на министър Цветанов не е необходимо да имат такъв тефтер и той нямал: "халваджийски тефтер ли трябва да имаш, за да излезе на показ това което се случи по южното черноморие. За социалния статус на съдии които се облагодетелстваха. Халваджийски тефтер ли трябва да имаш за да може обществото което има като оценка за съдебната система за несправедливите присъди които се дават и хора които извършват престъпления на територията на цялата страна да получават присъди които всъщност не съответстват на тежестта на наказанието и последствията които имат за обществото и за региона в който живеят".

Цветанов обеща още операции срещу престъпността на територията на цялата страна. По думите му проведената във Варна вчера операция "Всичко коз" означава, че държавата е над престъпността и ще бъде над престъпността и който прави и който все още успява да избяга от наказателното преследване рано или късно ще бъде хванат".

В момента отново във Варна течала операция срещу проститутките "Пеперудите". Тя е започнала от снощи и били задържани 27 момичета, които продавали жива плът. Според министър Цветанов такива операции ще продължат, защото по този начин ще се гарантира нормалното развитие на туризма и ще се изчисти името на страната ни като "дестинация за секс туризъм".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПРАВ Е ЦВЕТАНОВ В СЛУЧАЯ - ХАЛВАДЖИЙСКИ ТЕФТЕР ЛИ ИМАМ И АЗ ЗА ДА ВИДЯ КАК ПРИСЪДАТА НА ДРАЖЕВ НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ИЗВЪРШЕНИТЕ ДЕЯНИЯ? КАК МАЙКАТА НА РАЗСЛЕДВАЩИЯ СЛЕДОВАТЕЛ СЕ ОКАЗАЛА С ПРАВО НА СТРОЕЖ В ПРИМОРСКО? КАТО СИ ОСТАВИЛ 3 ТРУПА И ЕДИН ИНВАЛИД, КАТО СИ СЕ ОПИТАЛ ДА ЗАТРИЕШ БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ, ДОКУМЕНТНИ ИЗМАМИ И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ? ПРАВ Е ЦВЕТАНОВ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НА КОМУНЯГИТЕ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА.....ПРОДЪЛЖАВАЙ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ДА НИ РАДВАШ С ТЕЗИ АКЦИИ, НИЩО ЧЕ ВИЕ ГИ ХВАЩАТЕ, А ТЕ ГИ ПУСКАТ.....ЕС ЩЕ ИМ ГО КАЖЕ ДОГОДИНА ПАК! ЧЕ ТЕМИДА ЯВНО ЧЕ ОСВЕН Е СЛЯПА И КАНТАРА И КУЦА.....НЕ МОЖЕ ВЧЕРА НЯКАКЪВ УДАРИЛ ШАМАР НА ПОЛИЦАЙ ДА ПОЛУЧИ 6 МЕСЕЦА ЕФЕКТИВНО, А ДРАЖЕВ - 2 ГОДИНИ ДЕТО ОБЖАЛВА И МОЖЕ И ТЯХ ДА НЕ ЛЕЖИ.....ДА СЕ СИГНАЛИЗИРА СТАНДАРТИЗАЦИЯТА - ОТДЕЛ МЕРКИ И ТЕГЛИЛКИ.....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: