Читателка: Излагация на БДЖ с влака Бургас - София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (17)
13:18 / 30.01.2012
4295
Читателка на Burgas24.bg ни сигнализира за проблем с влака Бургас - София, който по нейни думи е тръгнал вчера с развален локомотив. Предлагаме ви целия текст на оплакването от държавните железници:

Пак излагация на БДЖ!!!!Говоря за влака от Бургас за София който по разписание трябваше да тръгне в 14 и 50, но тръгна в 15 и 10 и то с развален локомотив!!!! След чакане на няколко места по няколко часа и то на студ и на тъмно и след смяна на 4 локомотива в 05,35 ч. пристигна в София!! Няма да коментирам за страшно некоректното отношение на началник влака който дори не можеше да се свърже с машинистите за да пуснат топлото поне и да ни дадат някаква информация!А след като спряхме първия път машинистът реши, че иска да се прави на батман и сам да си оправи машината, но уви, стана още по зле и така няколко пъти 4 локомотива смениха.....и толкова влакове ни задминаваха и никои не спря да ни прехвърли...

На гара Българово температурата беше -10 и от устите ни излизаше пара...

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).