Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Читател: Вече втора седмица EVN руши и копае из Бургас в разгара на сезона
Автор: Екип Burgas24.bg 10:42 / 26.06.2013Коментари (4)2637
© Burgas24.bg
С редакцията на Burgas24.bg се свърза наш читател, който изрази своето недоволство от продължаващите своеволия на скандалното електроразпределително дружество EVN. Ето какво ни сподели той:

Пиша Ви във връзка с поредния тормоз, на който сме изложени - гр. Бургас, ул.Ал. Батенберг. От две седмици EVN режат асвалт, затвориха всички улици и разкопаха всички тротоари. Искам чрез Вас да разберем три неща:

1. Как EVN е получило строително разрешение за извършване на монтажни строителни работи, при условие че има действаща забрана за подобни в летния сезон. Те не ремонтират старо трасе а полагат нов кабел?

2. Кой е поредния мастит бизнесмен в чиято услуга се е поставил монополиста EVN - вече две седмици не можем излезем и да се приберем по домовете си по нормален начин?

3. Как така Общинска полиция не се само сезира нито везднъж за шума, който се вдига дари и след обяд?

Проблемът ни е следния - тротоарите са разкопани и количките, а и пешеходците се надбягват с автомобилите вече втора седмица. Без предупреждение, без осигуряване на безопасна зона за пешеходци - синята зона поне да би премахната или забранена за спиране. Постояното рязане на асвалт по всяко време на деня, както и шумно подпиращите се на кирките мургави работници, които уринират по ъглите прави картинката просто прекрасна.

Моля да бъда извинен за острия език на проблема ни е следния - ако става въпрос за тези две седмици добре. Тези мащабни ремонти обикновенно означават някой нов атракцион отново в най-тихата част на Бургас, и много

© Burgas24.bg
безсъни часове. След само два месеца идва следващия пътуващ цирк - Спирит оф Бургас и отново ще ни се налага да търпим пияни и уриниращи под прозорците ни младежи. Отново ще ни се налага да се обяснявам и легитимирам на знайни и незнайни охранители, къде живея, защо живея тук и т.н.

Да не говорим за шума от доставката на оборудването и самия 3 дневен грохот от самото мероприятие. И след това още 1 седмица изнасяне + 1 седмица поне почистване лятото ни се превръща в един безкраен тормоз. Помогнете ни да разберем за чии финансови интереси пречупи гръб Общината този път, и ако това е поредното увеселително заведение да хвърлим малко светлина върху организаторите - даже незнаем към кого да адресираме жалбите си, а че нямат право да строят в активния туристически сезон това е повече от ясно!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.06.2013 г.
0
 
 
ЩО СЕ ЧУДИТЕ, РДНСК СЕ ЗАНИМАВА С БАРАКИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ, НЯМА КОЙ дА СПРЕ ЕВН, ЩОТО НЕСА ГИ ПОРЪЧАЛИ НА ВАНЯ РАДЕВА
-1
 
 
За това състояние трябва да благодарим на Хотелчев и крадливото царче.Мекеретата ням чет , за това сме на този хал. Ето и сега вместо да заровят томахавката на войната и да работят в ползу роду ,звеноводката и Мая -поразяващата уста се дърлят кой е по-най мръсник и мизерник
+1
 
 
има си закон за забрана на строителството от 15.05 до 01.10 съдете ги ЕВН щом не го спазват
на 26.06.2013 г.
+3
 
 
ЕВН може да прави каквото си иска ! Те са спонсори - значи са над Българската държава. Лозунга "България над всичко " през 2013 звучи " Всичко над България"
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: