Част от офиса на ГЕРБ се превръща в информационно-образователен център

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:54 / 23.07.2010
1023
Вицепремиерът Цветан Цветанов, в качеството си на зам.-председател на ПП ГЕРБ, посети централния офис на партията в Бургас на ул. "Конт Андрованти".

По предложение на Цветанов помещението на партерния етаж, което се е използвало от предишните обитатели на имота като ресторант, ще бъде превърнато в информационно-образователен център на ПП ГЕРБ. Той ще бъде ремонтиран изцяло и преобзаведен. В него деца, ученици, студенти и професионалисти ще могат да използват мултимейдийна база, да се обучават по различни програми и да представят свои творби, идеи или творчество.

"Информационният център ще бъде със свободен достъп за граждани, а за самото откриване ще поканим г-н Цветанов да пререже лентата", коментира областния лидер на ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.По-късно през деня Цветан Цветанов се срещна с партийната структура на ПП ГЕРБ. Освен от Бургас в дискусията се включиха и общинските ръководители по места в областта. Бяха обсъдени текущи въпроси и идеи за развитието на партията и предстоящите местни избори


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).