Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бургазлията Рафи Бохосян записа първи сингъл, срещна се със Саймън
Автор: Екип Burgas24.bg 12:02 / 04.03.2012Коментари (2)2433
©
Строгият Саймън Кауъл,създател на музикалното риалити пожелал сам да види лично Рафи.
Победителят от първия сезон на формата X Factor в България Рафи Бохосян вече може да се похвали със записите на дебютния сингъл в кариерата си. Парчето бе записано в студиото на Трой Милър, човекът познат най-вече от работата си с Ейми Уайнхаус. В студиото, за да помогне за записите на младия талант, се включи и неговият любим ментор Васко Василев. Часове наред той стоя плътно до изпълнителя, за да постигнат заедно най-доброто изпяване и настроение в парчето пред микрофона.

По време на престоя си в Лондон Рафи имаше и няколко изключително важни срещи с водещи фигури от музикалния бизнес, една от които емблематичният създател на музикалното риалити X Factor и съдия в няколко риалити сезона във Великобритания и САЩ, човекът пред когото треперят всички кандидат-звезди, строгият, но справедлив ментор - Саймън Кауъл. Саймън сподели, че е следил развитието на Рафи във формата и че на живо изглежда дори още по-симпатичен отколкото на телевизионния екран. Той поздрави специално екипа на Нова Телевизия за брилянтното изпълнение на шоуто и изказа искреното си възхищение от организацията и финалистите в първия български сезон. Според него предаването и финалистите в него са на световно ниво. Като собственик и на една от водещите продуцентски компании за телевизионни и музикални продукции - "Сайко" с ексклузивен глобален договор със Сони Мюзик, Саймън даде на Рафи ценни съвети за това как се поддържа успешна музикална кариера.

Самият Рафи все още не може да повярва, че е имал възможност да си побъбри с големия Саймън: "Тази среща за мен беше супер изненадваща. Тя не беше планирана в графика ми и когато ми казаха, че Саймън иска да ме види и да се запознае с мен, направо не можах да повярвам. Покани ме в една разкошна зала с уникален интериор, Лондонската забележителност Goldsmith's Hall, където снимаха едно от предаванията. За снимките беше поканена и известната актриса-двойничка на английската Кралица Елизабет. Беше страхотна, съвсем убедителна! Даде ми и рицарско звание, Саймън се държа изключително приятно, прояви типичното си чувство за хумор и най-важното - не ме разкритикува за нищо. Каза, че ако не стана звезда ще си имам проблеми с него. Естествено ме накара да обещая, че ще работя много, без да спирам и ще се вслушвам в хората от екипа си, които са професионалисти и знаят какво правят. Най-важното е, че той още веднъж потвърди собствените ми разбирания, че за да станеш световна звезда, трябва първо да си Топ артист в собствената си държава."

Саймън Кауъл обеща на целия екип на Нова Телевизия и на Рафи, че ще ги държи под око и задължително ще дойде до България.

В офиса на Сони Мюзик в Лондон Рафи бе поканен в "звездната стая", специално създадена зала, където организират срещите си с медии големите имена на компанията по време на престоя си на Острова. Там си почиват и дават интервюта Бионсе, Шакира, Кристина Агилера, както и новите таланти от английския X Factor - One Direction, Шер Лойд, Ребека Фъргюсън и JLS. Там Рафи, Станислава Армутлиева и екипа на Нова Телевизия имаха организирана среща с Джордж Лавендис, който понастоящем изпълнява длъжността Мениджър на международния департамент на Сайко ТВ, съвместна компания на Саймън Кауъл и Сони Мюзик Ентъртейнмънт. Джордж поздрави Рафи за избора на това хитово парче за свой първи сингъл и му сподели, че откакто бил чул демото си го припявал постоянно. В доказателство на това той веднага изпя припева на дебютния сингъл на Рафи и предизвика всеобщото одобрение на целия екип.

Джордж показа на Рафи целия офис на Сони и го запозна с различни мениджъри в компанията, които оглавяват ключови департаменти в структурата на музикалния гигант. "Точно така си представям музикалния бизнес. Впечатляваща организация, екип от супер професионалисти, които са концентрирани и изцяло отдадени на това, което правят. Позитивни и вдъхновени хора. Искам да съм част точно от това."

По време на целия си престой Рафи бе приветстван от свои фенове - българи, живеещи в Лондон. На летището, в метрото и по улиците на града Рафи се срещаше с хора, които го разпознаваха и поздравяваха за успеха му в България. За снимките на видеото си и филма в Лондон Рафи покани през Фейсбук страницата си всички свои фенове на Трафалгар Скуеър и беше изключително приятно изненадан от големия брой хора, които се събраха там.

Повече подробности около пътуването на победителя от X Factor и записите на дебютния му сингъл можете да разберете утре сутрин в "Здравей България", където Рафи ще бъде специален гост.

В момента в студиото в Лондон се прави финалният микс на песента на Рафи, а впоследствие в друго лондонско студио ще бъде направен и финия мастеринг на звука. Очаква се песента да се появи в българския ефир в средата на месец март 2012 г.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: