Бургазлия не очакваше това да му се случи, полицията с бърза реакция

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:03
965
Двама мъже  са нападнали и ограбили 51-годишен бургазлия в района на автогара "Запад“ в морския град. От ОДМВР Бургас съобщиха, че инцидентът е станал в сряда около 20 часа. Нападателите са нанесли няколко удара на потърпевшия. Отнели са чантичка с лични документи, мобилен телефон и сумата от 2 700 лв.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР Бургас и Второ Районно управление Бургас са задържани двамата мъже. Единият е от бургаския кв. "Горно Езерово" на 47 години, а другият е на 52 години от Казанлък. И двамата са криминално проявени.

По случая са проведени множество процесуално-следствени действия. Установени и разпитани са и свидетели. Двамата извършители са задържани за срок до 24 часа. Предстои повдигането на обвинения за извършения грабеж.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Оригинални плочки с клинопис на 3 хил. години от Вавилон експонир...
Въвеждат временна организация на движението по ул. "Чаталджа"
Лошо им се пише на двамата, хванати да крадат гориво край Миролю...
Ето къде няма да има вода днес в Бургас
През октомври плажът в Бургас се препълни
Отлична новина! Община Бургас монтира заслони и на междуселищни с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).